Χρυσή Αυγή: Φέρτε μας το αίμα σας, γιατί θα έρθουμε να το πάρουμε εμείς

Γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή. Η τιμή δίπλα στο αίμα και την Χρυσή Αυγή δεν σημαίνει υπερηφάνεια, σημαίνει αγοραστική αξία, πόσο πάει η φιάλη, ρε Μήτσο. Οι χρυσαυγίτες έχουν κερδοσκοπήσει τα μέγιστα με τις αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες, πουλάνε πατριωτισμό και φιλανθρωπία οι μισάνθρωποι απόγονοι των γερμανοτσιολιάδων.

Από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και εντεύθεν είχαν λουφάξει, τώρα, μετά και την άθλια δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο, ξαναβγήκαν στο φως και διοργανώνουν αύριο 23/11 αιμοδοσία από Έλληνες για Έλληνες, μπας και μαζέψουν κανένα από τα ψηφαλάκια που έχασαν. Σταγόνα- σταγόνα τα μαζεύουν τα ψηφαλάκια οι ναζιστές.

Η καθαρότητα του αίματος είναι το κατατεθέν σήμα παντός ολοκληρωτισμού. Το αίμα το δικό μας και το αίμα των άλλων, το ανώτερο αίμα- το κατώτερο αίμα, το άσπιλο αίμα- το μολυσμένο αίμα, το αίμα που πρέπει να αναπαραχθεί- το αίμα που πρέπει να εκλείψει.

Όταν διαχωρίζεις το αίμα, είναι θέμα χρόνου να χύσεις το αίμα, το αίμα των ξένων αλλά και το αίμα των δικών σου που είναι ακάθαρτοι. Οι ναζί εξολόθρευσαν τον ξένο, εξολόθρευσαν όμως και τον Γερμανό εβραίο, τον Γερμανό τσιγγάνο, τον Γερμανό ομοφυλόφιλο, τον Γερμανό κομμουνιστή, τον Γερμανό ανάπηρο, να φύγει από πάνω μας το αίμα το μολυσμένο.

Η συλλογή αίματος από Έλληνες για Έλληνες είναι πράξη εξ ορισμού αποτρόπαια, ως εκ τούτου η παραχώρηση στους χρυσαυγίτες κινητών μονάδων αιμοληψίας από το «Ελπίς» και το «Δρακοπούλειο» είναι εντελώς απαράδεκτη. Κι όταν διαμαρτυρήθηκαν οι ΠΟΕΔΗΝ και οι εργαζόμενοι του «Ελπίς», η διευθύντρια αιμοδοσίας Ελένη Πολυχρονάκη απάντησε ότι είναι δικαίωμα του κάθε εθελοντή αιμοδότη να δηλώνει για ποιούς δίνει αίμα και αναρωτήθηκε γιατί δεν υπήρξαν αντιδράσεις, όταν το Μάιο το ΠΑΜΕ έδωσε αίμα για την εργατική τάξη.

Φοβερή η απάντηση της κ. διευθύντριας, ακόμη φοβερότερη η σύγκριση της Χ.Α. με το ΠΑΜΕ. Εντάξει, η συλλογή αίματος μόνο για την εργατική τάξη είναι ελαφρώς κωμικοτραγική, θα του έρχεται δηλαδή του γιατρού ο αιμόφυρτος κι αυτός, για να τον μεταγγίσει, θα του ζητάει εκκαθαριστικό. Εν πάση περιπτώσει όμως, εν προκειμένω ο διαχωρισμός γίνεται με όρους οικονομικούς, ο πλούσιος έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο αίμα από τον φτωχό, και όχι με όρους φυλετικούς, οπότε η σύγκριση της διευθύντριας είναι παντελώς άστοχη, για να μην πω ύποπτη.

«Σοβαρευτείτε σύντροφοι, ασχοληθείτε με τα συνδικαλιστικά σας καθήκοντα και αφήστε την αιμοδοσία και εμένα προσωπικά, ήσυχη», δήλωσε η κ. Πολυχρονάκη και η ΠΟΕΔΗΝ με το σωματείο του «ΕΛΠΙΣ» κάλεσαν τον υπουργό Υγείας να την επαναφέρει στην τάξη. Μην τον καλείτε τον Άδωνι, γιατί αν έρθει εκεί, θα την παρασημοφορήσει την κ. Πολυχρονάκη, μη σου πω ότι θα δώσει και αίμα. Μόνο για ‘Έλληνες, φυσικά.


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες