ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΑ – ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Οι χυδαίες δηλώσεις των κυβερνητικών εκπροσώπων λίγες μέρες μόνο μετά τη δολοφονία στο Φαρμακονήσι, περί «κακής ποιότητας μεταναστών στην Ελλάδα» κ.α. κάνουν πλέον ξεκάθαρες τις ευθύνες αλλά και τις προθέσεις τις κυβέρνησης σχετικά με το περιστατικό αλλά και την γενική συνοριακή και την μεταναστευτική πολιτική.
Η χθεσινή άγρια επίθεση της αστυνομίας ενάντια στην ειρηνικής διαμαρτυρίας φοιτητών της Αριστερής Ενότητας έξω από το γραφείο, ενός από τους συνενόχους στη δολοφονία των μεταναστών, Μ. Βαρβιτσιώτη, δίνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι στόχος της δολοφονικής πολιτικής της κυβέρνησης δεν είναι μόνοι οι μετανάστες: αλλά οποιοσδήποτε τολμά να αντιτίθεται με αυτή.
Με τη χθεσινή κίνηση, καθώς και με τις δηλώσεις του Δένδια περί «αναδιάρθρωσης της αστυνομίας στα πρότυπα του αμερικανικού FBI» με σαφή στόχο την αύξηση της καταστολής οι άξιοι πνευματικοί συνεχιστές της χούντας λένε ξεκάθαρα το εξής: τα επόμενα «Φαρμακονήσια» θα είναι για μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, ανέργους είτε ντόπιους είτε μετανάστες, που απλά διαφωνούν με την πολιτική της.
Την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες θα ξεπουλάνε τη Δ.Ε.Η, θα κόβουν το ρεύμα όσων δεν έχουν να πληρώσουν και θα πετάνε ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους, θα τρομοκρατούν και θα καταστέλλουν οποιαδήποτε κινητοποίηση τολμά να αντισταθεί.
Όμως εμείς θα τους σταματήσουμε. Η όξυνση της καταστολής, φανερώνει τον πανικό της κυβέρνησης, το γεγονός ότι αποτελεί ίσως το τελευταίο όπλο της προκειμένου να προστατευθεί από την λαϊκή οργή.
Όλοι εμείς, εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαίοι, ντόπιοι και μετανάστες, ενωμένοι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε αυτό το ορμητικό ποτάμι ανατροπής που με απεργίες, διαδηλώσεις, λαϊκές επιτροπές για κάθε ζήτημα της γειτονιάς, θα βάλει τέλος στα σχέδια της κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής που τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να συνεισφέρει όσο μπορεί στο κλίμα τρομοκρατίας κάνοντας επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενα πολιτικά στέκια.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30


λέξεις κλειδιά:





Ενισχύστε το Κυριακάτικο!

κατηγορίες