Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2021

Στιγμιότυπο 2020-12-09, 9.54.39 μμΤο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών λειτουργεί από το 2004 και είναι μια πρωτοβουλία από εθελοντές/τριες που διδάσκουν δωρεάν ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά σε πρόσφυγες/ισσες, μετανάστες/τριες και ντόπιους/ες.
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το κράτος ή από την Ε.Ε. και λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια αποκλειστικά με την βοήθεια των ατόμων που το στηρίζουν.
Στηρίζει επίσης τους/τις πρόσφυγες/ισσες και μετανάστες/τριες νομικά και κινηματικά. Προσπαθεί να υλοποιεί στην πράξη το σύνθημα «αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες για τους/τις μετανάστες/τριες, καλύτερη ζωή για όλους και όλες». Φέτος χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη βοήθειά σας, καθώς λόγω του κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε η ετήσια αντιρατσιστική γιορτή, που είναι το κύριο έσοδο του. Το ημερολόγιο, λοιπόν, φέτος θα αποτελέσει τη μόνη πηγή χρηματοδότησης για την εξασφάλιση της λειτουργίας του. Η τιμή του ημερολογίου είναι στα 4 ευρώ.
Όποιος-α θέλει να προσφέρει την πολύτιμη ενίσχυσή του, αγοράζοντας/χαρίζοντας/διακινώντας ένα ή περισσότερα ημερολόγια, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6974486368.
Για άλλη μια χρονιά σας ευχαριστούμε πολύ.
Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες