Η ΕΡΤ ανήκει στο λαό και δεν είναι κτήμα καμιάς κυβέρνησης, κανενός ολιγάρχη!

Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία. Έχει φτιαχτεί από τον οβολό των 4 ευρώ που δίνουμε κάθε μήνα εμείς, και οι έλληνες και μετανάστες, εμείς που παράγουμε τον πλούτο αυτής της χώρας. Η ύπαρξη της αποσκοπεί στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία μας. Κι εκτός αυτού, εάν κλείσει, 2656 εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι.

Δεν στεκόμαστε τόσο στον τρόπο που γίνεται αυτή η επίθεση – αν και πρόκειται για πραξικόπημα – αλλά κυρίως στον ότι πρόκειται για μια επίθεση στην τάξη μας. Πρέπει να δούμε την ουσία. Ότι στον ήδη μακρύ κατάλογο των 400.000 οικογενειών χωρίς κανέναν εργαζόμενο προστίθενται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Και βέβαια οι φασίστες συντάσσονται με την κυβέρνηση, ενώ κατά τα άλλα κόπτονται για τους έλληνες ανέργους. Στρέφονται εναντίον των μεταναστών αντί να στραφούν εναντίον των πραγματικών υπαιτίων, που είναι η κυβέρνηση και τα Μνημόνια.
Ο κόσμος που μαζεύτηκε χτες στην Αγία Παρασκευή, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δείχνει ότι ο μόνος τρόπος να ανατραπεί αυτή η πολιτική είναι ο ενωμένος, ταξικός δρόμος του αγώνα. Τώρα θα μετρηθούν όλες οι δημοκρατικές κι αριστερές δυνάμεις, γιατί η ενότητα της αριστεράς και του εργατικού κινήματος είναι προϋπόθεση για τη νίκη. Εμείς θα πολεμήσουμε για να μείνει η ΕΡΤ στο λαό, στηρίζοντας κάθε κινητοποίηση.
Η ΕΡΤ ανήκει στο λαό και δεν είναι κτήμα καμιάς κυβέρνησης, κανενός ολιγάρχη!
Καμία ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών και της καταστολής!
Καμία ανοχή στους νεοναζί!
Έλληνες και μετανάστες εργάτες ενωμένοι!
Κίνηση “ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”

λέξεις κλειδιά:





Ενισχύστε το Κυριακάτικο!

κατηγορίες