Εγγραφές για τη νέα χρονιά στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μεταναστών για τα μαθήματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών. Κάθε Κυριακή του Σεπτέμβρη από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα (εκτός από την Κυριακή των εκλογών) το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό για να υποδεχτεί τους νέους μαθητές της χρονιάς στην οδό Άργους 145 στον Κολωνό. Επίσης απευθυνόμαστε σε κάθε έλληνα που θέλει να συμβάλλει εθελοντικά στην εκπαιδευτική ομάδα, την ομάδα νομικής υποστήριξης, τη γραμματειακή υποστήριξη και την αντιρατσιστική δράση του «Κυριακάτικου», τις ίδιες μέρες και ώρες, καθώς οι ανάγκες της φετινής χρονιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Τα μαθήματα ελληνικών στο «Κυριακάτικο» είναι δωρεάν. Οι δάσκαλοι είναι έλληνες εκπαιδευτικοί, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών, ή απλά άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν σ’ αυτή την υπόθεση. Την ευθύνη λειτουργίας του σχολείου έχει πολυεθνική συντονιστική ομάδα. Στα 3 χρόνια λειτουργίας του το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών έχει φιλοξενήσει στις αίθουσές του πάνω από 1100 εργαζόμενους μετανάστες μαθητές, ενώ εκατοντάδες ελλήνων εθελοντών έχουν εκφράσει έμπρακτα την κοινωνική τους αλληλεγγύη προσφέροντας πολύτιμη δουλειά στις ομάδες του σχολείου.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΩΝΕΙ – ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες:
210-5130373 (Κυριακές 12 – 6 μ.μ.) & 210-3306286 (Καθημερινές 10 – 2 μ.μ.), 6974363037


λέξεις κλειδιά:

ένα σχόλιο

  1. Ο/Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΟΛΦΕΤΑΣ λέει:

    Θεωρούμε ότι κάνετε μια πολύ καλή δουλειά. «Ζηλεύουμε» και θα θέλαμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο οργάνωσης για να προσπαθήσουμε κάτι ανάλογο στην Κερατέα, με περισσότερες από 200 οικογένειες που οι περισσότερες προέρχονται από την ίδια πόλη της Αλβανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες