Είμαι φασίστας – ναζί και δεν το ξέρω;

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης

20878851400696925Τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα (της πρώτης Κυριακής) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Πριν απ’ όλα, τα υπόλοιπα κόμματα έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε με τη Χρυσή Αυγή και ασχολούνταν σαν μίζεροι εμποράκοι με το μικρομάγαζό τους, μετρώντας τα ψηφαλάκια τους.

Τυφλός κομματισμός, αηδιαστική υποκρισία από όλους τους πολιτικούς και απ’ όλα τα κόμματα. Την περασμένη Κυριακή, αν δεν κάνω λάθος – που δεν κάνω –, η Χρυσή Αυγή θριάμβευσε και όλοι έκαναν ότι δεν το καταλάβαιναν επειδή δεν βρίσκονταν – και καλώς δεν βρίσκονταν – δίπλα τους οι ναζιστές στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Αμέσως τα κοράκια του κομματισμού έσπευσαν να στρογγυλέψουν τις γωνίες, να μην θιγούν τα καθάρματα που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, οι ναζιστές συμπολίτες μας, για να τους κρατάμε σε εφεδρεία. Πρόκειται για παραπλανημένο κοινό, για κοινό απελπισμένο, για λούμπεν στοιχεία;

Για ό,τι κι αν πρόκειται, η επιλογή ενός ναζιστικού κόμματος, που αποτελείται από εγκληματίες, δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες υπόδικους στην ελληνική Δικαιοσύνη, είναι συνειδητή και ταυτόχρονα εγκληματική. Ας αφήσουν τα «δεν είναι όλοι φασίστες». Είναι και παραείναι, και είναι υπόλογοι για τη ναζιστική τους ψήφο στην υπόλοιπη ελληνική κοινωνία.

Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/75043/Eimai-fasistas—nazi-kai-den-to-ksero


λέξεις κλειδιά:





Ενισχύστε το Κυριακάτικο!

κατηγορίες