ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ, 12 μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Μετά τα σημερινά ακραία γεγονότα, με την επίθεση του Χρυσαυγίτη Κασιδιάρη εναντίον των αριστερών βουλευτριών Ρένας Δούρου και Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτικό πάνελ, οργανώνουμε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου για να προσθέσουμε τη δική μας φωνή στην καταγγελία της  Χρυσής Αυγής.
Στη συνέντευξη καλούμε όλες τις συλλογικότητες που μετέχουν στην απογευματινή αντιφασιστική πορεία στην Ομόνοια, πολιτικά κόμματα της αριστεράς που έχουν αγωνιστεί με τους δικούς τους τρόπους εναντίον του φασιστικού φαινομένου καθώς και εναντίον των μνημονίων και όλου του πλαισίου που έδωσε χώρο στην ανάπτυξή του. Καλούμε κάθε άλλη πολιτική συλλογικότητα που έχει αντιφασιστικό προσανατολισμό, να τοποθετηθεί απέναντι στις φασιστικές συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτα με εγκληματικές ενέργειες, και χαίρουν ασυλίας από το κράτος. Επίσης καλούμε συνδικάτα και κοινωνικές οργανώσεις.
Μετανάστες και μετανάστριες, Έλληνες και Ελληνίδες είναι τα καθημερινά θύματα της εγκληματικής συμμορίας η οποία δυστυχώς απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους στις τελευταίες εκλογές, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ακριβώς την εγκληματική τους φύση.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τον κίνδυνο παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, στις γειτονιές και στα σχολεία.
Ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολλά από φασισμούς και δικτατορίες, δεν μπορεί να τους ανεχόμαστε.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

7 Ιουνίου 2012


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες