Χανιά-Προβολή ντοκυμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 8.00μ.μ.

April 5th, 2014 | Author: Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
20:00: Προβολή ντοκυμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
21:30: Εκδήλωση / Συζήτηση με ομιλητές :

Γιώργος Μιχαηλίδης (Υπ.Διδάκτωρ Παντείου – Τμήμα Ιστορίας)
Δημήτρης Δαμασκηνός (Ιστορικός – Μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
22:00 Πάρτυ ενίσχυσης της Infowar Productions (http://infowarproductions.com/) στο cafe bar Ippopotamos (https://www.facebook.com/pages/IPPOPOTAMOS-CAFE-BAR/15277442170)

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε TEASER TRAILER
http://www.youtube.com/watch?v=DUJakVjHUTk

Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν……

Επειδή η οικονομική κρίση που ευνοεί την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…

Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς…

Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika, των δύο ντοκιμαντέρ που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, επιστρέφουν την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00, με το νέο τους ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.».

“Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράψαμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.”

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Άρης Τριανταφύλλου. Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Θάνος Τσάντας και στη δημοσιογραφική έρευνα συμμετείχαν ο Λεωνίδας Βατικιώτης και ο Αποστόλης Φωτιάδης. Τη μουσική του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε έγραψαν ο Ερμής Γεωργιάδης και το συγκρότημα Last Drive.

“Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης. Και σε αυτή την περίπτωση σας θέλουμε όλους συμπαραγωγούς μας.”

Ενισχύστε οικονομικά την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ στέλνοντας οποιοδήποτε ποσό μέσω Paypal ή τραπεζικού λογαριασμού http://infowarproductions.com/fasismosae/

10151839_10202364097638855_13070821_n

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Π.Κ.

Πηγή: http://www.kar.org.gr/2014/04/05/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B1/


λέξεις κλειδιά:

αφήστε το σχόλιό σας

κατηγορίες