Συναυλία για τα 5 χρόνια λειτουργίας της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

1Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” ξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούν πια να αγοράσουν. Η πρώτη σχεδόν αυτονόητη κίνηση ήταν να μαγειρέψουμε από το σπίτι μας φαγητά, από αυτά που τρώμε και να τα μοιράσουμε στις λαϊκές.

Ζητήσαμε από τους παραγωγούς να μας δώσουν ένα προϊόν από τον πάγκο τους για να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα. Αποφασίσαμε να μαγειρεύουμε ζωντανά το φαγητό στον κόσμο, τρώγοντας όλοι μαζί, για να έρθουμε όλοι πιο κοντά και για να σπάσουμε την ντροπή που πιθανότατα ένιωθε κάποιος όταν του μοιράζαμε μαγειρεμένο φαγητό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”;

Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες. Δεν κάνουμε «φιλανθρωπία», ούτε «ελεημοσύνη», με την σημερινή έννοια των λέξεων. Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο.

Η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος Άνθρωπος» γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος και οι φίλοι του σας προσκαλούν στις διήμερες εκδηλώσεις για τα πέντε χρόνια στις 7-8 Δεκεμβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, να γιορτάσουμε μαζί με καλλιτέχνες που είναι αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του Κώστα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε στον Άλλο Άνθρωπο αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, πλαστικά μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και πιάτα, σκεύη μιας χρήσης, καφέ, γάλα.

Στην συναυλία συμμετέχουν αλφαβητικά:Απόστολος Ρίζος, Γιάννης Νικολάου, Έρωτες Πολεμιστές, Κρυστάλλινες Σκιές, Μόνο Γυμνό, Music Varius, Περικλής Λορίδας, Σοφία Τ., Τζόννυ Βαβούρας, The Wigs

Γιατί ο  “άλλος Άνθρωπος”, είσαι εσύ.Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!
e_mail: [email protected]
«http://oallosanthropos.blogspot.gr»
https://www.facebook.com/groups/125903330931655/
Τηλ. 6940882355 (Κωνσταντινος)


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες