ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΝΕΟΝΑΖΙ

Όλοι την Πέμπτη 5 Ιούλη 6.30μ.μ στην πλ. Αγ. Νικολάου Νίκαια
Αντιφασιστικό συλαλλητήριο και πορεία.
Το Σάββατο 23 Ιούνη στη Νίκαια ομάδα τραμπούκων νεοναζί της χρυσής αυγής έκαναν επέλαση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και απείλησαν μετανάστες που διατηρούν νόμιμα μαγαζιά ότι τους δίνουν διορία μιας βδομάδας για να τα κλείσουν αλλιώς….και αυτό το «αλλιώς» ξέρουμε όλοι πως μεταφράζεται…!
Η Νίκαια είναι η γνωστότερη λαϊκή συνοικία που αντιστάθηκε στην ναζιστική κατοχή (1941-1944). Η Νίκαια είναι και σήμερα, μία συνοικία φτωχών ανθρώπων, εργαζόμενων και ανέργων, Ελλήνων και μεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση ναζιστική και εγκληματική που προσπαθεί με συμμορίτικη βία, απειλές και βρώμικη προπαγάνδα να χτυπήσει μετανάστες εργάτες, αριστερούς και δημοκράτες πολίτες. Η Χ.Α.παίζει τον ρόλο της εφεδρικής δύναμης στην κυβέρνηση των τραπεζιτών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ δυναμικά και οργανωμένα αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές οργανώσεις, συνδικάτα, δημοτικές κινήσεις, κόμματα της αριστεράς, φορείς και συλλογικότητες της
πόλης, να δώσουμε ένα ηχηρό και δυναμικό μήνυμα: Η απειλή του φασισμού δεν αφορά ΜΟΝΟ τους μετανάστες αλλά ΟΛΟΥΣ μας.
• Να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
• Δουλειά στους άνεργους – Φορολογία στους πλούσιους
• Κανείς εργάτης ανασφάλιστος – Κανείς μετανάστης χωρίς χαρτιά
• Διάλυση των φασιστικών συμμοριών
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ
Κίνηση «Aπελάστε το Ρατσισμό»


λέξεις κλειδιά:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η βαγγέλης λέει:

    γιατί δεν κλείνετε τα δικά σας γραφεία δηλαδή 450000 κόσμος που ψήφισε Χ Α είναι καθυστερημένοι και εσείς οι πεφωτισμένοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες