Δράσεις που θα κάνουμε για τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας την εβδομάδα 28/9-4/10

www.kar.org.gr_2015-09-26_20-08-43_screen-shot-2015-09-26-at-11.07.28-pm-1

Update: H δράση θα γίνει κανονικά παρά το γεγονός ότι πάνω στην πλατεία Βικτωρίας δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες.Βρίσκονται στα γύρω στενά κι έχουν πάντα ανάγκη από την αλληλεγγύη μας.

Σήμερα στη συνέλευση της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» αποφασίσαμε τις εξής δράσεις για αυτή την εβδομάδα: Πακετάρουμε την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 2 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ στο χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, στην οδό Άργους 145 στον Κολωνό. Για να συμμετέχουμε στο πακετάρισμα δηλώνουμε τη συμμετοχή μας στο inbox του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών. Αυτές τις δύο μέρες συλλέγουμε στο σχολείο σκηνές, αδιάβροχα και κουβέρτες για τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας.

Το Σάββατο 3/10 δίνουμε ραντεβού στις 12 μ. στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, φορτώνουμε τα αυτοκίνητα μας και πηγαίνουμε στην πλατεία Βικτωρίας για να μοιράσουμε τα πράγματα στους πρόσφυγες.

Επικοινωνία: Έλενα 6974486368  [email protected]

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

φωτο Epoca Libera


λέξεις κλειδιά:

8 σχόλια

 1. Κατερίνα says:

  Καλησπέρα ! Μία ερώτηση …είναι εξίσου χρήσιμα και τα διπλά παπλώματα ??

 2. Δώρα says:

  Καλημέρα, Μπορούμε να φέρουμε και ρούχα?

 3. ΛΙΛΑ ΒΟΛΗ says:

  καλησπερα!μπορω αυριο σαββατο να βοηθησω στην μεταφορα με το αυτοκινητο μου.

 4. ελιζα says:

  θα ηθελα να συμμετέχω και εγώ εθελοντικά ΣΤΕ δράσεις εδώ στην Αθηνά είμαι τελειόφοιτη εκπαιδευτικός και θα ήθελα με οποίο τρόπο να βοηθήσω εθελοντικά τους πρόσφυγες των ήμερων αυτών … Σε νεότερη ανακοίνωση παρακαλώ ενημερώστε με ! ευχαριστώ πολύ!

 5. jasmin says:

  γίνονται και τώρα δράσεις για τους πρόσφυγες και τους ανθρώπους με ανάγκη στην πλατεία βικτωρίας;

αφήστε το σχόλιό σας

κατηγορίες