ΕΛ.ΑΣ.: ναζιστικού τυπου διαπόμπευση μιας 22χρονης

 Η υγειονομική σεξοβόμβα βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από σεξο-πυροτεχνουργούς της Ελληνικής Αστυνομίας.Τέσσερις έγχρωμες φωτογραφίες της 22χρονης οροθετικής Ρωσίδας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, όπως και το ονοματεπώνυμό της και το όνομα της μάνας και του πατέρα της.  Ντροπή στα ΜΜΕ και στους ιστότοπους που αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες της ντροπής με τίτλους όπως: “Ορίστε η Ρωσίδα που σκόρπιζε το θάνατο”. 

Μια μοντέρνα εκδοχή του μετακατοχικού ξυρίσματος της γυναικείας κεφαλής έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Πρακτική των νικητών του πολέμου μεν, αποκρουστική για τα σημερινά δεδομένα δε.
Κατά τον Μεσαίωνα, ο λεπρός έπρεπε να φέρει ένα κουδούνι ώστε να προειδοποιούνται οι υγιείς για την παρουσία του. Εικόνα από χειρόγραφο του 14ου αιώνα.

Σαν να μην έχουν περάσει χιλιετίες από τότε που οι λεπροί στιγματίζονταν και μάλιστα με τις ευλογίες της Παλαιάς Διαθήκης: «O λεπρός πρέπει να φοράει σχισμένα ρούχα, να μην έχει κάλυμμα στο κεφάλι, να κρύβει τα χείλη του και να κραυγάζει  ‘‘ακάθαρτος, ακάθαρτος!’’» (Λευιτικόν, 13: 45-47).

  Η διαπόμπευση της Τατιάνας δεν έγινε για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά για προεκλογική εκμετάλλευση. Αρκούσαν η διεύθυνση του οίκου ανοχής, όπως και ο χρόνος παραμονής της Ρωσίδας στην Ελλάδα, ώστε να προειδοποιηθούν και να εξεταστούν όσοι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Η 22χρονη βαρύνεται με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της «διευκόλυνσης ακολασίας».

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην κατεύθυνση ενός ολοκληρωτισμού που θα τον ζήλευε και η ναζιστική Γερμανία; Mήπως η σύνταξη και το δημόσιο άνοιγμα ενός εικονογραφημένου οροθετικού καταλόγου με τα ονόματα και τις διευθύνσεις ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ που είναι φορείς; Μήπως το ξύρισμα του κεφαλιού για τις γυναίκες, το μαρκάρισμα του μετώπο για τους άντρες ή μήπως ή τα δύο κίτρινα τρίγωνα που έφεραν οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Η ναζιστική αυτή πρακτική της Ασφάλειας είναι μια παραλλαγή της γνωστής συνήθειας του Μεσαίωνα, όταν οι λεπροί υποχρεώνονταν να φέρουν ένα κουδούνι ή κουδούνια ώστε να προειδοποιούν τους υγιείς για την παρουσία τους (βλ. εικόνα από χειρόγραφο του 14ου αιώνα).

Αλήθεια, γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν δημοσιοποίησε φωτογραφίες και το όνομα του ΕΛΛΗΝΑ ιδιοκτήτη που νοίκιαζε το ακίνητό του για πορνείο;

Πηγη:http://mao.gr/2012/04/29/nazistikoutypo/


λέξεις κλειδιά:

7 Σχόλια

  1. Ο/Η Γιάννης Γρηγορίου λέει:

    Αισθάνομαι απέραντη ντροπή για το κατάντημα της χώρας μας, την έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας και τον παραλογισμό για το μύθο του HIV. Το πιο πιθανό είναι η κοπέλα από τη Ρωσία να μην έχει τον HIV αφού τα περισσότερα τεστ δίνουν λάθος απαντήσεις. Ακόμα και αν είναι όμως φορέας του HIV αυτό δεν λέει τίποτα αφού σήμερα υπάρχει ευθεία αμφισβήτηση της σχέσης HIVκαι AIDS…..ντροπή τους

    • Ο/Η Kostas λέει:

      Θα συμφφωνήσω στο ότι είναι βάναυση καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας και ιατρικού απορήτου η δημοσιεύση φωτογραφιών, καθλώς μια αναφορά στο οίκο ανοχής θα μπορούσε να φέρει τα ίδια αποτελέσματα αλλά θα διαφωνλησω τα περί μύθου. Κάτι που αποδεικνύει και ο θάνατος της γνωστής δημοσιογράφου φορέα του ιού και υποστηρικτή αυτής της θεωρίας όπού πέθανε πρόσφατα από την νόσο επειδή δεν λάμβανε την αγωγή.

    • Ο/Η sonia λέει:

      den 3erw pou ta exeis akousei afta pantos kai apo filo m giatro alla kai apo thn viologia genikhs paidias triths likiou thn opoio logo twn panelinion 3ero neraki sou lew pws exoun amesh sxesh! o ios prosvalei ta nevrika kutara kai ta t-voh8itika lemfokuta pou egiroun tin anosoviologiki apokrish ka8ws kai ta t-kutarotokika pou katastrefoun ta karkinika kutara kitara molismena apo ious. aids dld sundromo epiktitiths anosoviologikis aneparkias. me tn katastrofh twn t-lemfokutaron lipon h amuna tou organismou peftei ka9os den uparxoun t-voh8itika na thn ksekinisoun kai t-kutarotoksika na katastrepsoun ta molismena kutara! fusika afto den einai gnosto ston polu kosmo gt kanenas den endiaferete na enimero8ei! vres loipon to vivlio tis viologias sthn selida 47 ews 49 ta leei analitikotata me aplous orous mia kai apef8inete se ma8htes olwn twn katef8insewn! oso de gia tous tropous diagnwseis ginete me analish aimatos opou anixnevete to genetiko uliko tou iou h twn eidikon antisomaton gia ton hiv opote mporoun na einai arketa akrivh ta test kai kapoios pou upoptevete oti einai foreas h nosei to psaxnei kala to 8ema..h entopish tou iou den einai eukolo na ginei prin perasoun 6 euvdomades apo tn molinsh tou as8enous! oso gia tn despinida ta i8ele kai ta epa8e kanenas den 8a tis elege kouventa an anti gia ierodoulos htan mia aplh servitora!

      • Ο/Η kyriakatiko λέει:

        Σόνια η γυναίκα αυτή ειναι θύμα trafficking. Ξερεις τι σημαινει αυτο; Ότι έταξαν στους γονεις της στη χωρα της ότι θα φροντισουν την κορη τους κι ότι θα της βρουν δουλεια και ουσιαστικα την χρησιμοποίησαν για να βγάλουν λεφτά. Πολλές μάλιστα από αυτές τις κοπέλες τις εχουν κλειδωμένες μέσα σε σπίτια και τις βγάζουν μόνο όταν θέλουν να τις πάνε σε πελάτη. Γι’αυτό καλό είναι πριν κατηγορήσουμε καποιον να το βλέπουμε το θέμα από όλες τις πλευρές. Και η βασική μας ένσταση εγκειται στο ότι είναι βασικό ανθρώπινο δικαιωμα το να μη γνωστοποιείς την ασθένεια του άλλου. Γι’ αυτό υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο. Μη νομίζεις ότι η αστυνομία ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία. Αν συνεβαινε όντως αυτό δεν θα είχαν αφήσει τα νοσοσκομεία χωρίς υλικά, χωρίς φάρμακα. Η ενέργεια αυτή είναι καθαρά προεκλογική με σκοπό τη στοχοποίηση των μεταναστών. Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τη δημοσια υγεία, θα έδιναν και τα ονόματα των πελατών της. Νομιζεις ότι αυτοί θα το πουν στις γυναίκες τους;

  2. Ο/Η sonia λέει:

    lipame pou 8a to po an kai antiratsistria dioti eimai 8ima tou ratsismou h idia otan diakindievete h dimosia ugia den ginete na to kratame krufo.8a eprepe loipon na ginei gnosto sto koino oste na gnorizei o ka8enas pou sunevre8ei me tn en logo kopela pou ntroph ths kai polu egwistiko ek merous tis na vazei se kindino toses an8ropines zwes..den eixe mia aplh iwsh alla thn poio varia olwn twn iwsewn aniath malista an den i8ele na rezileftei as ginotan servitora kosmimatopoios daskala xorou oxi ierodouli..kai 8a eixa tn idia gnwmh oti e8nikothtos ki an htan h despinis! gia fantastite mt apo ekeinh o suntrofos sas na erxotan se erwtiki epafh mazi sas kai na kolagate xwris kan na exete prokalese tn tuxh sas! den htan aniliko nhpio alla mia upef8inh kai diamorfomenh prosopikothta eixe loipon kai epomistike tis sunepies twn praksewn tis!

    • Ο/Η ελενη λέει:

      Σόνια τι σε κάνει να πιστεύεις πως γνώριζε για την ασθένεια της? έχεις ακούσει για κανέναν νταβατζή να πηγαίνει για εξετάσεις τις κοπέλες? αν θέλουμε να ρίξουμε κάπου ευθύνη,γιατί λίγο πολύ σκεφτόμαστε με αυτη την νοοτροπία οπου ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες γιατί έτσι μας βολεύει, θα έπρεπε να μιλούσαμε για τα ανεγκέφαλα πλάσματα που δεν χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις και εις γνωσην τους έκαναν ο,τι έκαναν… Με τις ευλογίες της ΕΛ.ΑΣ και του ΚΕΕΛΠΝΟ γινεται μια ωραιότατη προεκλογική καμπάνια και πολλοί πέφτουν στην παγίδα. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

    • Ο/Η Αγγελική λέει:

      @sonia Με συγχωρείς, αλλά αν ο σύντροφός σου είχε πάει όντως χωρίς προφυλακτικό με ένα τέτοιο πλάσμα,α) είναι εγκληματίας που εκθέτει και τη δική σου υγεία σε ρίσκο, β) είναι ανώμαλος και άρρωστος, που μπορεί να ερεθίζεται ερωτικά με τη θέα ενός ανήμπορου,κακοποιημένου πλάσματος. σε πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες αυτές είναι σχεδόν παραμορφωμένες απο τα ναρκωτικά και την κακοποίηση….και όλα αυτά ασφαλώς συναινούν και στο ότι ούτε εσύ στροφάρεις πάρα πολύ, αφενός για να έχεις δεσμό με έναν τέτοιον άνθρωπο, αφετέρου για να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι οι εν λόγω ιερόδουλες δεν είναι ο θύτης, αλλά το θύμα. Και φταίμε όλοι μας που απλά δεν κάνουμε κάτι για αυτόν τον κόσμο δίπλα μας που υποφέρει. Και πόσο ανόητο πια το επιχείρημα ότι θα μπορούσε να κάνει άλλη δουλεια! εδώ εμείς που είμαστε πτυχιούχοι δεν βρίσκουμε δουλειά για σέρβις, θεωρείς ότι οι άντρακλες που διευθύνουν καφετέριες θα δώσουν ευκαιρία σε ένα τέτοιο πλάσμα;; Ας μην προσαρμόζουμε την πραγματικότητα σε αυτό που θα θέλαμε να ισχύει ώστε να ευθυγραμμίζεται με τις απόψεις μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες