13 Δεκεμβρίου: lgbtqi και τρίτη ηλικία: Από τη θεωρία στην πράξη

proudseniorsΜε χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη ανοιχτή παρουσίαση της ομάδας υποστήριξης ηλικιωμένων και μη αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων, ProudSeniorsGreece.

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 8:30μμ, στον πολυχώρο Booze cooperative Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, στον πρώτο όροφο του χώρου.

Σκοπός της βραδιάς είναι η γνωριμία της ομάδας ProudSeniorsGreece με τις αντίστοιχες λοιπές lgbtqi ομάδες της Αθήνας, αλλά και το να πραγματοποιήσουμε  κάλεσμα νέων μελών εθελοντών και εθελοντριών για την άμεση στήριξη της ομάδας μας.

Στα πλαίσια της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία Island of Dreams (2015), παρουσία των συντελεστών, η οποία πραγματεύεται μια φανταστική περιγραφή ενός lgbtqi queer γηροκομείου. Παράλληλα με τη βοήθεια των καλεσμένων ομιλητών & ομιλητριών θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το θέμα των γηρατειών στη lgbtqi κοινότητα από τη θεωρία στην πράξη.

Στο πάνελ των ομιλητών/τριών καλεσμένοι είναι: ο Μιχάλης Λάβδας ψυχολόγος ΕΠΑΨΥ, η Βάσω Φενεκού κλινική ψυχολόγος, η Φρόσω Σημαδοπούλου τελειόφοιτος ψυχολογίας του ΑΠΘ, η Μαριλένα Γάτσιου τελειόφοιτος στην κοινωνική ανθρωπολογία, στο τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Γιάννος Κανελλόπουλος πρόεδρος των Proud Seniors Greece.

Επίσης θα υπάρχει πλήρης διερμηνεία στην Ελληνική νοηματική γλώσσα από τον Ματθαίο Φουφουδάκη. Τον συντονισμό των ομιλιών έχει αναλάβει ο Ηλίας Μυρσινιάς.

Πηγή: www.10percent.gr


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες