Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καταδικάζει την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε συναδέλφους μας από μέλη της Χρυσής Αυγής

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καταδικάζει την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε συναδέλφους μας από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι γύρο στις 3:30 ένα αυτοκίνητο κλειστού τύπου ΒΑΝ με καλυμμένες τις πινακίδες σταμάτησε  μπροστά από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην συνοικία Νεάπολη όπου εργάζονται 2 συνάδελφοι από το Πακιστάν. Βγήκαν από το αυτοκίνητο γύρο στα 10 άτομα με μπλούζες της Χρυσής Αυγής, με ρόπαλα και λοστούς και χτύπησαν τους συνάδελφους, με αποτέλεσμα τον έναν να τον στείλουν στο νοσοκομείο με ανοιγμένο το κεφάλι σπάζοντας ότι βρήκαν μπροστά τους. Αμέσως μετά την εγκληματική αυτή ενέργεια τράπηκαν σε φυγή.

Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες, εγκληματίες άνθρωποι της εργοδοσίας, δειλοί, που χτυπάνε ανυπεράσπιστους μετανάστες. Αυτοί είναι που επώαζονταν χρόνια τώρα, στον χώρο του υποκόσμου και εμφανίζονται σήμερα ως δολοφόνοι με την ανοχή του αστικού κράτους.
Σήμερα χτυπάνε τους μετανάστες, αύριο θα χτυπάνε τους Έλληνες, γιατί αυτή είναι η φύση των φασιστών η βία πάνω στους εργάτες για την συνέχιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων, στο όνομα της καθαρότητας της φυλής.   
Ευθύνες, βαραίνουν και την αστυνομία που ενώ έγινε μια δολοφονική επίθεση από μια συμμορία, με αυτοκίνητο με καλυμμένες πινακίδες, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να συγκεντρώσει τα στοιχεία από το σημείο του συμβάντος, όταν για να φύγει ένα αυτοκίνητο από το Λαύριο υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι και θα μπορούσε κάλλιστα να τους μπλοκάρει και να κάνει τουλάχιστον την προσπάθεια να βρει τους υπεύθυνους της δολοφονικής επίθεσης.
Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της Λαυρεωτικής να πάρουν θέση απέναντι στους φασίστες και να τους καταδικάσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, να απομονωθούν από παντού, να εξαφανιστούν.

Μετά τα ΜΑΤ, τα οποία χτες χτύπαγαν τους εργάτες των ναυπηγείων, σήμερα οι χρυσαυγίτες τους μετανάστες, ιδού τα δύο άκρα, από την μια το κεφάλαιο με τους μηχανισμούς του, το αστικό κράτος, το παρακράτος, τους χρυσαυγίτες και από την άλλη οι εργάτες, οι μετανάστες τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν από την αντιλαϊκή λαίλαπα.

Πηγη:http://ergatikokentrolavriou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5.html


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες