Τη Δευτέρα 11/6 η δίκη του Κασιδιάρη

To B’ Mονομελές Εφετείο Κακουργημάτων δέκοψε σήμερα την εκδίκαση των υποθέσεων του πινακίου για την Δευτερα 11/6, έχοντας εκδικάσει τεσσερις υποθέσεις. Συνεργάτης του δικηγόρου του νεοναζί Κασιδιάρη ενημέρωσε το δικαστήριο οτι ο συνήγορος υπεράσπισης του δεν μπορούσε σήμερα να παραβρεθεί λόγω ταυτόχρονης εκδίκασης άλλης υπόθεσης στο Κακουργοδικείο του Ναυπλίου.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Κασιδιάρη δεν εμφανίστηκαν, το ίδιο και ο για 48 ώρες βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Είναι προφανές οτι η Χρυσή Αυγή κάνει ότι μπορεί για να υποβαθμίσει την υπόθεση αλλα και για να μην δικαστεί το πρωτοπαλλήκαρο της ένα όψει των εκλογών της 17 Ιούνη. Ελπίζουν σε διεξαγωγή της δίκης με τον Κασιδιάρη εκλεγμένο βουλευτή και την συνεπαγόμενη ανάγκη άρσης ασυλίας του απο τη βουλή.

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα συγκεντρώθηκαν πολλοί αντιφασίστες, φοιτητές και μεταπτυχιακοί από το Φυσικό και το Μαθηματικό και κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Ποτέ Ξανά».

Τη Δευτέρα 11/6 θα είμαστε και πάλι στο δικαστήριο για να απαιτήσουμε την καταδίκη των ενόχων της δολοφονικής επίθεσης.

Στις 17 Ιούνη απαντάμε όπως τους αξίζει:
Ποτέ ξανά νεοναζί στη βουλή

Καλούμε στις 8 Ιούνη στα ενωτικά αντιφασιστικά συλλαλητήρια που γίνονται στην Αθήνα(Ομόνοια 7 μ.μ.), τη Θεσσαλονίκη(Άγαλμα Βενιζέλου 6 μ.μ.), το Ρέθυμνο (Δημαρχείο 7 μ.μ.)και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές και τα σχολεία μας.
Ποτέ Ξανά Φασισμός!


Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες