ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Η αντιρατσιστική πρωτοβουλία Κορίνθου πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο νωρίς το μεσημέρι “γιορτή δρόμου” ενάντια στο ρατσισμό τον φασισμό και την βία που επιβάλλεται.

ceb121 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

 

Σε δηλώσεις του το μέλος της πρωτοβουλίας Παναγιώτης Δαμέλος είπε: ‘Όλοι μαζί, έλληνες και μετανάστες, υποφέρουμε από την πολιτική που ακολουθείται αυτή τη στιγμή και δεν δεχόμαστε διαχωρισμούς με βάση το φύλλο την εθνότητα, την εθνικότητα και την θρησκεία. Μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, με την αλληλεγγύη ο ένας να βοηθήσει τον άλλον και όχι να στραφεί εναντίον του. Σπουδαία πρωτοβουλία θα είναι και το σχολείο των μεταναστών για το οποίο θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.»

Τα μέλη της πρωτοβουλίας διέσχισαν με την συνοδεία διάφορων ήχων από σφυρίχτρες μέχρι και κουζινικά τους κεντρικούς δρόμους αλλά και πεζόδρομους της πόλης στέλνοντας το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό τους μήνυμα.

 

Πηγη:http://www.sfedona.gr/2012/03/26/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85/


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες