Μητροπολίτης καλεί τους πολίτες να βιαιοπραγήσουν εναντίον των ΛΟΑΤ

bishopricΟ Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ξαναχτύπησε με αισχρότατους χαρακτηρισμούς εναντίον της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Σε εκτενή ανάρτησή του με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου στην προσωπική του σελίδα, χαρακτήρισε τους ΛΟΑΤ ανθρώπους: «αποβράσματα της Κοινωνίας, περιθωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους» και » Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!»

Ο μητροπολίτης διατηρεί προσωπική σελίδα στο blogspot/blogger, το οποίο εφαρμόζει πολιτικές εναντίων της ρητορικής μίσους. Ας κάνουμε λοιπόν όλες και όλοι καταγγελία εδώ, προκειμένου να κατεβάσουν αυτό το κάλεσμα για βιαιοπραγίες εναντίον των ΛΟΑΤ ανθρώπων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε στο αντίστοιχο πεδίο τη διεύθυνση της σελίδας του μητροπολίτη.

Επίσης μπορείτε να κάνετε επώνυμη ή ανώνυμη καταγγελία στην υπηρεσία αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της Αστυνομίας εδώ.

Οι ΛΟΑΤ οργανώσεις ήδη εξετάζουν κατά πόσο μπορεί να γίνει χρήση του αντιρατσιστικού νόμου, προκειμένου να κινηθούν ένδικα μέσα κατά του μητροπολίτη για παρακίνηση σε βία.

Πηγή: www.10percent.gr


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες