Κάτω τα μνημόνια – Έξω οι ναζί από τις γειτονιές και τα σχολεία μας

Όλοι αύριο Σάββατο 20/10, στις 12 το μεσημέρι στην Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Κύπρου

Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώνει η Πρωτοβουλία Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Βία της Καλλιθέας αύριο Σάββατο 20/10 στην πλατεία Κύπρου.

Η Καλλιθέα είναι μια γειτονιά όπου οι νοσταλγοί του Χίτλερ, μετά από ένα σερί ρατσιστικών επιθέσεων, απέτυχαν τους προηγούμενους μήνες να βάλουν πόδι, λόγω της κοινής αντιφασιστικής δράσης από μαθητές, εκπαιδευτικούς και φορείς της περιοχής, μετανάστες, αντιρατσιστικές οργανώσεις και συνδικάτα, που συσπειρώθηκαν στην τοπική Πρωτοβουλία Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Βία.

Η ενωτική αντιφασιστική δράση στην Καλλιθέα που συνεχίζεται και εντείνεται με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, δείχνει το δρόμο για κάθε γειτονιά, για κάθε πόλη και χωριό. Λίγες μέρες πριν από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο αγώνας ενάντια στους σύγχρονους ταγματασφαλίτες είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

Καλούμε σε κοινό μέτωπο αντίστασης στα μνημόνια της εξαθλίωσής μας από την κυβέρνηση των τραπεζιτών. Στη συγκρότηση ενός κοινού μετώπου απάντησης στο ρατσιστικό μίσος και τους νεοναζί μπράβους της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας και όχι οι κυνηγημένοι μετανάστες και πρόσφυγες που αγωνίζονται όπως όλοι μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς φτώχεια, ανεργία και ρατσιστικό μίσος.

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

 


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες