Κάμπινγκ 2011 στην Κρήτη

Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, οι Μαθητές-τριες και οι Φοιτητές-τριες Ενάντια στο Σύστημα , με τη συμμετοχή και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό»,  «εφορμούν» για το καλοκαιρινό τους κάμπινγκ.
Μας φιλοξενεί από το Σάββατο 23 ως την Κυριακή 31 Ιούλη το κάμπινγκ «Μήθυμνα» (4 χλμ. πριν το Καστέλι των Χανίων) στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με την υπέροχη παραλία. Οργανώνουμε εκδρομές, παιχνίδια, προβολές και συζητήσεις για την ιστορία κινήματος και της Αριστεράς, την οικονομική κρίση, τους αγώνες που ζούμε, τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.
Διασκεδάζουμε, ζούμε συλλογικά, μαθαίνουμε, χτίζουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Κι αν οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι μαζί μπορούμε!
Για το συνολικό πακέτο 23-31 Ιούλη, το κόστος ανά άτομο (που συμπεριλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή και εκπτωτική κάρτα για τα πολύ καλής ποιότητας καφέ-μπαρ-εστιατόρια του κάμπινγκ) είναι 125 ευρώ. Ειδικά για μαθητές-φοιτητές και ανέργους η τιμή είναι 100 ευρώ. Για τους… Κρητικούς, 65 και 55 ευρώ αντίστοιχα. Για 3μερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), οι τιμές είναι 65 και 50 ευρώ αντίστοιχα.
Για πληροφορίες: 210-3306286


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες