Η κυβέρνηση αθέτησε τις υποσχέσεις της και ο Β.Δημάκης ξεκινά ξανά απεργία πείνας και δίψας

1Aναδημοσιεύουμε από το προφίλ του Βασίλη Δημάκη στο fb

Μετά και τη σημερινή άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού , Σαββαΐδη – Σπηλιώτη να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια -παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου – γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου και προς τα εκπαιδευτικά δικαιώματα που διεκδικώ , αποφάσισα από σήμερα 17/05 να κατερθω σε λευκή απεργία (πείνας και δίψας) , γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ηδη ταλαιπωρημενη υγεία μου , προστατεύοντας με την ελαχιστη εστω αξιοπρέπεια τον αγώνα που έδωσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου .
Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους- πως θα μπορούσαν αλλωστε – δεν είναι η πρώτη φορά !
Για να σταματήσω την απεργία στις 14/04 ήρθαν ένα σωρό φορείς , τάζοντας συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία κανένα δεν έγινε πράξη (!)
Ρίχνοντας υπόρρητα το βάρος της ευθύνης , στους εντέχνως τοποθετημενους φασίστες εισαγγελείς του Κορυδαλλού , που λυμαίνονται συλλήβδην τα δικαιώματα των κρατουμένων δημιουργώντας συχνά -πυκνά αναταραχή στα σωφρονιστήρια του Κράτους με τις απαράδεκτες αυθαιρεσίες που ενέχουν μονίμως οι αποφάσεις τους !
Το Υπουργείο ουσιαστικά , επεδίωκε να σταματήσει το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε για το δίκαιο αίτημά μου , τάζοντας όλα όσα ήδη δικαιούμουν χωρίς ομως να μου αποδοθεί απολύτως τίποτα !
Έπεα πτερόεντα δηλαδή !
Αυτή είναι η πολιτική τους , η πολιτική των ίσων αποστάσεων η πολιτικη των μπαλωματων, η πολιτική που ντύνεται τα χιλιομπαλωμενα ρουχα του Καραγκιόζη !
Ο πολιτικός εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο !
Σε ότι αφορά τους αυθαιρετούντες εισαγγελείς , υπάρχει το κατάλληλο θεσμοθετημένο όργανο που μπορεί να ελέγξει κάθε φασίστα εισαγγελέα που αυθαιρετεί με το «σταυρό στο χέρι»- κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Σαββαΐδη – όταν ήρθε και μου κατέθετε τα θρησκευτικά του πιστεύω -ενώ εγώ ξεψυχουσα- προσπαθώντας να με πείσει να σταματήσω την απεργία προσφέροντας μου αέρα κοπανιστό !
Η αλήθεια βέβαια είναι , ότι υπήρξε πιο τίμιος από τους άλλους που έταζαν αφειδώς !
Παρά ταύτα η «τιμιότητά» του συγκεκριμένου εισαγγελέα δεν εξισώνεται για κανέναν λόγο με ανθρωπιά ή καλές προθέσεις , αλλά τουναντίον με κυνική απανθρωπιά !
Αφου το ίδιο το δικαστικό σώμα αρνειται να ξεράσει τα δικαστικά του απόβλητα , που φασίζουν χωρίς αφορμή σε οποιονδήποτε άνθρωπο προσπαθεί να διεκδικήσει την κλεμμένη ή χαμένη του αξιοπρέπεια – από δική του υπαιτιότητα ή μη – δυστυχως δεν υπάρχει καμία ελπίδα ηθικής αποκατάστασης της Δικαιοσυνης στη συνείδηση των πολιτών και αυτό είναι το χειρότερο όλων !
Ο τριτος πυλώνας της Δημοκρατιας τρίζει συθέμελα αφου ο λαός δεν την υποληπτεται , άρα , δεν μιλούμε πια για Δημοκρατια αλλά για καλπάζοντα μεταστατικό φασισμό , δανειζόμενος καρκινικούς όρους !
Αφού λοιπόν ο εισαγγελέας Σαββαΐδης στη δική μου υπό κρίση εκπαιδευτική άδεια , δεν έχει δικαίωμα βέτο (δύο ψήφους) , λόγω του ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά υπο κριση αδεια και φοβούμενος ότι αν την συμπεριλάβει προς εξέταση θα μειοψήφησει αυτός αλλά πιθανόν τα άλλα δύο μέλη δεν θα τον ακολουθήσουν , επιδίδεται σε ένα άτιμο , ανήθικο και παράνομο ροκάνισμα χρόνου απομακρύνοντάς με απο την επι ίσοις όροις εκπαίδευσή μου !
Αφου γνωρίζει ότι , οσονούπω ,τελειώνουν οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο και ξεκινάει η εξεταστική του δεύτερου εξαμήνου !
Αφού φτάσαμε στο σημείο , τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των κρατουμένων να τίθενται στη διακριτική ευχέρεια συμπλεγματικών κρατικών λειτουργών , που δηλώνουν κιόλας ανερυθρίαστα Ορθόδοξοι Χριστιανοί , αλλά άγονται και φέρονται ως φαρισαίοι , είναι ηλίου φαεινότερον οτι εισαγγελείς αυτού του επιπέδου με το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη δεν είχαν ποτέ ούτε μία απλή και φευγαλέα τυχαία συνάντηση (!)
Αυτοι λοιπόν , εκ των πραγμάτων αδυνατούν να αποδώσουν Δικαιοσύνη αφού μέσα τους εγκαταβιεί ριζωμένα , ένας συφερτός οξύμωρων και απανθρωπων αντιθέσεων που πιστοποιείται ατέχνως με «χριστιανικά χρυσόβουλα» !
Η αθλιότητα τους δε , χρησιμοποιώντας την οικογένειά μου ως συναισθηματικό πολιορκητικό κριό για τη λήξη της απεργίας- πριν ένα μήνα περιπου – είναι άνευ προηγουμένου και τους καθιστά άτιμα αδίστακτους !
Αύριο κιόλας θα ζητήσω τη μεταφορα μου στο Νοσοκομείο κρατουμένων ξανά , ζητώντας τη διακοπή παροχής νερού στον κοιτώνα μου και καμιά επαφή με κανέναν επισκέπτη , συγγενή ή απεσταλμένο πολιτικό απατεώνα , ζητώντας ευγενικά από όλους τους εμπλεκόμενους – δηλαδη τα ορφανά του Γκέμπελς- αφού τους «ευχαριστήσω» πάρα πολύ , να πάνε στο γέρο διάολο και να με αφήσουν στην ησυχία μου , ως όφειλαν να κάνουν τότε , χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και παραμύθια !
Το ψέμα αλλωστε ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια !
Αυτό που μου έκαναν οι πολιτικοί απατεώνες συνιστά βασανισμό , διότι με τις απατεωνιες τους προσπαθούν να με πεθάνουν δύο φορές , ξεχνώντας ότι ό άνθρωπος πεθαίνει μόνο μία !
Κατάφεραν με απόλυτο σχεδιασμό και μεθοδικότητα , να απομακρύνουν έναν άνθρωπο από τα όψιμα όνειρά του και κατ επεκταση απο την επιστροφή του στην κανονικότητα !
Λίαν επιεικώς λοιπόν , ξαναάντε μου στο διάολο και μιλώ έτσι – παρότι δεν το συνηθίζω – γιατί οι φασίστες καταλαβαίνουν μόνο τη γλώσσα που ομιλούν !


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες