Ζωή Λάσκαρη για Χρυσή Αυγή: «Ποια να είναι η θέση μου με αυτούς τους δολοφόνους;»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, το σήριαλ που δεν πήγε καλά και η Χρυσή Αυγή. Όσα είπε η Ζωή Λάσκαρη στο περιοδικο «Hello».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον φόβο της Αλίκης να κάνει στροφή στην καριέρα της αλλά και στις συμβουλές που της είχε δώσει.

«Η Αλίκη είχε παγιδευτεί σε αυτό που ήθελε ο κόσμος, το φανατικό κοινό της. Ήταν σπουδαία ηθοποιός αλλά ελάχιστες φορές τόλμησε μια δυο σπουδαίες δουλειές πέρα πέρα από αυτές που ήθελε ο κόσμος. Στη «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» ήταν συγκλονιστική. Αλλά δεν πήγε καλά. Της έλεγα, «μη βιάζεσαι». Όταν κάνεις μια στροφή χρειάεται χρόνος». Πανικοβαλλόταν. Επέμεινα. «Να κάνεις αυτά που θέλει η ψυχή σου, ξέχνα το ταμείο». Πήγαιναν, όμως, διάφοροι παρατρεχάμενοι και της έλεγαν: «Η Ντενίση ήταν γεμάτη, ο τάδε είχε ουρές». Και έκανε πίσω, γύριζε σε αυτά που της έφερναν τις ορδές κόσμου στο «Αλίκη». Πλήρωσε ακριβά το φόβο της να κάνει αυτό που ήθελε και σε αυτό έφταιξε η «αυλή» της. Σιχαίνομαι τις αυλές και τους κόλακες και δεν έπεσα ποτέ σε ‘λούμπα’«, είπε.

Όσο για το σήριαλ με θέμα τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που προβλήθηκε πριν από μερικές σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» και δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης, η Ζωή Λάσκαρη σχολίασε «είναι λάθος κινήσεις αυτές γιατί η Αλικη είναι ακόμα «ζωντανή», υπάρχει στη ζωή μας μέσα από τις ταινίες της, είναι σν να μην «έφυγε» ποτέ. Το ότι εν πέτυχε το σήριαλ που έγινε οφείλεται σε αυτό.

Έγινε και ένα άλλο καταπληκτικό για την Έλλη Λαμπέτη. Εκείνη, όμως, ήταν θεατρίνα η οποία έκανε ελάχιστες ταινίες. Δεν ήταν είδωλο-ίδαλμα για δεκαετίες. Η Αλίκη ήταν και είναι ακόμα είδωλο, μεγαλώνει και άλλες γενιές μέσα από τις ταινίες της, είναι μέσα στα σπίτια μας. Δεν έφταιξε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μια χαρά ήταν το κορίτσι. Έφταιξε το ότι η Αλίκη είναι εδώ ακόμα άρα καμία άλλη δεν μπορεί να γίνει εκείνη«.

 

Η Αλίκη πλήρωσε ακριβά το φόβο της να κάνει αυτό που ήθελε και σε αυτό έφταιξε η «αυλή» της. Σιχαίνομαι τις αυλές και τους κόλακες

Η ηθοποιός σχολίασε και για τα όσα είπε η Ροζίτα Σώκου για τη Μελίνα Μερκούρη. «Κάποιοι άνθρωποι φτάνουν σε μια ηλικία που νιώθουν βαθιά ανάγκη να πούνε τις αλήθειες τους και όσα σκέφτονται χωρίς φόβο. Καλά κάνει και λέει όσα πιστεύει αφού έτσι νιώθει. Δεν έχει κανένα λόγο να παίξει θέατρο να μην πει πράγματα που θέλει, όπως τα θέλει«, τόνισε.

Από τη συζήτηση δεν ξέφυγε και η Χρυσή Αυγή. «Ποια να είναι η θέση μου με αυτούς τους δολοφόνους; Αφού τους ψήφισε ο λαός έχουν θέση στην ελληνική Βουλή. Αλλά δεν απορείς πως ο λαός ψηφίζει αυτό το κόμμα ξέροντας ότι ο Έλληνας δεν είναι φασίστας και ότι έχουμε περάσει μια κατοχή; Αυτή είναι η απορία μου η μεγάλη. Η τεράστια απορία μου«, κατέληξε.

Πηγη:http://cosmo.gr/


λέξεις κλειδιά:

ένα σχόλιο

  1. Ο/Η Αλεξ. Παπαδημητριου λέει:

    Πιστεύετε ότι η γνώμη της Λάσκαρης μας ενδιαφέρει επειδή είπε κάτι αρνητικό για τη ΧΑ και μόνο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες