ΒΕΡΟΙΑ- Την Τετάρτη η δίκη των 8 ναζιστών (δυο υποψήφιοι της Χ.Α)- Ελεύθερος ο Γ. Βραχνής

φωτ. από ΕΠΕΑ

Αναβολή για την  Τετάρτη πήραν οι οχτώ ναζιστές χρυσαυγήτες που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή και κατηγορούνται για σωματικές βλάβες και φθορά ιδιοκτησίας, κατηγορίες που τους είχε απαγγείλει ο εισαγγελέας της Βέροιας μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν.
Οι ναζιστές ζήτησαν και…
πήραν τριήμερη αναβολή και οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημά τους.

Επίσης, ο συλληφθείς Γιώργος Βραχνής που οι ναζιστές επιτέθηκαν στο καφέ του και τραυμάτισαν φίλο του, αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος για να δικαστεί και αυτός την Τετάρτη.
Ο Γ. Βραχνής αμέσως μετά την περιπέτεια του αυτόφωρου δήλωσε ότι «παραμένω αριστερός και θα συνεχίσω να λέω την άποψή μου ελεύθερα και χωρίς κανένα φόβο από τους φασίστες».
Τον Γ. Βραχνή υποστήριξαν σύντροφοι και φίλοι του από τον χώρο της Αριστεράς και των κινημάτων που αμέσως μετά πήγαν όλοι μαζί στο καφέ για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να οργανώσουν την παρουσία όλων την ερχόμενη Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί η πλατεία στα Δικαστήρια ήταν αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ και αστυνομικών για τον φόβο επεισοδίων μεταξύ πολιτών υποστηρικτών του Γ. Βραχνή και υποστηρικτών των 8 ναζιστών που όμως δεν έκαναν την εμφάνισή τους.

Πηγη:http://xronika05.blogspot.gr/2012/06/8_11.html


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες