Απεργοί μετρό σε Ντινόπουλο: Φέρε τα τανκς, παλιοφασίστα

Άγρια κόντρα κυβέρνησης – εργαζομένων στο μετρό. Μαινόμενος ο βουλευτής της ΝΔ, Α. Ντινόπουλος για τη διαθεσιμότητα της συζύγου του από την Τραμ Α.Ε. «χωρίς να ζητήσει την εξαίρεσή της» (Vid)


 

Δεν έχει τέλος η κόντρα κυβέρνησης με τους εργαζομένους στο μετρό, σε σημείο που ο πρόεδρος των απεργών, Αντώνης Σταματόπουλος να αποκαλεί «παλιοφασίστα» τον βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ 1.

Η τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε, όταν ο κ. Ντινόπουλος υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι στο μετρό είχαν προετοιμάσει την απεργία εδώ και μέρες, ενώ την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος δεν έκανε τίποτα.

Ωστόσο, το στούντιο στον ΑΝΤ1 πήρε «φωτιά», αφού δεν πρόλαβε να απαντήσει ο κ. Σταθόπουλος, γιατί ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό, ο οποίος μαζί με άλλους απεργούς βρισκόταν στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια, απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, είπε:

«Έπρεπε να βάλει εσένα, Ντινόπουλε, να φέρεις τα ΜΑΤ και τα τανκς, φασίστα, άντε να χαθείς παλιοφασίστα!».

Οι συγκεντρωμένοι απεργοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, η πρώην αντιπρόεδρος των εργαζομένων και νυν μέλος του σωματείου, κα Πατεράκη εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Ντινόπουλου για τις παλιότερες κατηγορίες του βουλευτή κατά της Μετρό Α.Ε., αποκαλώντας τον οργανισμό «ρουσφετολογικό χώρο».

Η ίδια στην ερώτησή της ανέδειξε και το γεγονός ότι ο  βουλευτής έχει συγγενικό  του πρόσωπο που δουλεύει στον οργανισμό.

Πηγη:news247.gr


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες