Χρυσαυγίτες εξυμνούν Χίτλερ, Μουσολίνι, Φράνκο και Σαλαζάρ (Video)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν βίντεο με χρυσαυγίτες που εξυμνούν τις πιο αποκρουστικές προσωπικότητες του περασμένου αιώνα και δείχνουν την ταύτιση της οργάνωσης με ναζιστικές – φασιστικές ιδέες. Το υλικό περιλαμβάνεται στην σχετική δικογραφία.

Στο πρώτο βίντεο ο «ομιλητής» αναφέρει:

«Με τους εθνάρχες τους στην πρώτη γραμμή των συμπλοκών ανακατέλαβαν την εθνική τους κυριαρχία. Ήταν οι Πορτογάλλοι με τον Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ήταν ο Φρανσίσκο Φράνκο με τους Ισπανούς φαλαγγίτες, ήταν ο Μουσολίνι με τους μελανοχιτονες στην Ιταλία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ με το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα των Γερμανών που κατάφεραν να επισκευάσουν την πληγωμένη από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και να δώσουν στους Γερμανούς αληθινή εθνική ελευθερία. Οι εθνικοσοσιαλιστές έδωσαν στο Γερμανικό λαό ζωή και υπερηφάνια.

Έκαναν ένα κατεστραμμένο κράτος μια νέα Γερμανική αυτοκρατορία. Και οι Έλληνες όμως δεν έμειναν πίσω σε αυτή την πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων, αναδείξανε την επανάσταση της 4ης Αυγούστου με αρχηγό και εθνάρχη τον Ιωάννη Μεταξά. Ήταν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ξαναέχτισαν το ελληνικό κράτος πέτρα-πέτρα με μόνα υλικά τα εθνικά ιδεώδη, με μόνα εργαλεία το σφυρί και το ξίφος υπό το βλέμμα του διπλού πέλεκη και του σταυρού».

Στο δεύτερο βίντεο αναφέρει: 

«Διάλεξα το πιο ματωμένο κομμάτι της ιστορίας, το πιο μάλλον εντός εισαγωγικών ματωμένο αν θέλετε κομμάτι της ιστορίας, αυτής της ιδεολογίας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σημαντικό κάποιος και πόσο μάλλον ένας εθνικιστής να γνωρίζει μερικές πτυχές από την Ευρωπαϊκή ιστορία χωρίς να παρασύρεται από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία υπάγεται με τη σειρά της στο σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο. Επίσης ένας αληθινός εθνικιστής έχει καθήκον να κοιτά στα μάτια το παρελθόν χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του ημιμαθούς περίγυρου.

Αρχικά θα αναλύσουμε τη σημασία του εθνικού σοσιαλισμού καθώς και το τι είναι. Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι εθνικός σοσιαλισμός φαντάζει….που είμαι….συγγνώμη λιγάκι… Η απάντηση στο ερώτημα τι είναι λαϊκός εθνικισμός φαντάζει τόσο δύσκολη να γραφεί όσο εύκολη να κατανοηθεί».

Ακόμη τρεις χρυσαυγίτες προφυλακίστηκαν για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στις εφέτες – ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία  και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι ανακρίτριες θα λάβουν απολογίες από ακόμα τέσσερεις κατηγορούμενους για την επίθεση σε αλλοδαπούς εργάτες σε ελαιουργείο της Ιεράπετρας και ο κύκλος θα ολοκληρωθεί με τις απολογίες των βουλευτών,  για τους οποίους η Ολομέλεια της Βουλής θα άρει την ασυλία τους.


Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/70829/Xrusaugites-eksumnoun-Xitler-Mousolini-Franko-kai-Salazar-Video


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες