ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

sxoleio2008.png
Νέα Τμήματα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας ξεκινούν στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 2009. Οι εγγραφές μεταναστών μαθητών γίνονται κάθε Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. στην οδό Άργους 145 στον Κολωνό.

Επίσης καθένας-μια που θέλει να συμβάλλει εθελοντικά στην εκπαιδευτική ομάδα, την ομάδα νομικής υποστήριξης μεταναστών και προσφύγων, τη γραμματειακή υποστήριξη και την Κίνηση «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ», μπορεί να δηλώσει συμμετοχή τις ίδιες μέρες και ώρες.

Τα μαθήματα ελληνικών στο «Κυριακάτικο» είναι δωρεάν. Οι δάσκαλοι είναι εκπαιδευτικοί, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών, και άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν σ’ αυτή την υπόθεση. Λειτουργούν 5 επίπεδα εκμάθησης της γλώσσας. Την ευθύνη λειτουργίας του σχολείου έχει πολυεθνική συντονιστική ομάδα. Στα 4,5 χρόνια λειτουργίας του το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών έχει φιλοξενήσει στις αίθουσές του πάνω από 2000 εργαζόμενους μετανάστες μαθητές, ενώ εκατοντάδες ελλήνων εθελοντών έχουν εκφράσει την κοινωνική τους αλληλεγγύη προσφέροντας πολύτιμη δουλειά στις ομάδες του Σχολείου.


λέξεις κλειδιά:

Ενισχύστε το Κυριακάτικο!

κατηγορίες