Κατασκευή νέας αίθουσας στο Εφετείο για τη δίκη της Χ.Α. προανήγγειλε ο υπ. Δικαιοσύνης

Screen Shot 2015-05-11 at 4.11.23 PMΤην κατασκευή νέας αίθουσας στο Εφετείο για να διεξαχθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με φορείς του Δήμου Κορυδαλλού, βουλευτές, δικηγόρους Πολιτικής Αγωγής και διευθυντές σχολείων, με αφορμή το αίτημά τους για μεταφορά της δίκης εκτός Κορυδαλλού.

«Αναγνωρίζω την οξύτητα των προβλημάτων που δημιουργούνται τόσο εντός της αίθουσας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη μελών της Χρυσής Αυγής όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, προσθέτοντας πως «για τον λόγο αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή νέας αίθουσας η οποία θα είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη 2015. «Εφόσον η διευθύνουσα τη δίκη ζητά άλλη αίθουσα, είμαι έτοιμος να φροντίσω για τη σχετική μετάθεση, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση στο μεσοδιάστημα» συμπλήρωσε.

Πηγή:http://www.naftemporiki.gr/story/951065/kataskeui-neas-aithousas-sto-efeteio-gia-ti-diki-tis-xa-proaniggeile-o-up-dikaiosunis


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες