Αναβλήθηκε άλλη μια φορά η δίκη της Χρυσαυγίτισας Σκορδέλη με αίτημα των κατηγορουμένων

Η σημερινή δίκη της υποψήφιας Χρυσαυγίτισσας Θέμιδας Σκορδέλη και δύο ομοϊδεατών της, για το μαχαίρωμα πρόσφυγα στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά για τις 25 Σεπτέμβρη 2012.

Το δικαστήριο αποδέχτηκε αίτημα των κατηγορουμένων, να κληθεί ως μάρτυρας αστυνομικός που είχε δώσει κατάθεση, αλλά δεν είχε μέχρι στιγμής κληθεί στο δικαστήριο. Τις προηγούμενες φορές είχε αναβληθεί , άλλοτε επειδή η κατηγορούμενη έπαθε… κατάθλιψη και άλλοτε επειδή άλλος κατηγορούμενος έπαθε… κολικό του νεφρού.

Είναι φανερό ότι οι Χρυσαυγίτες επιθυμούν η δίκη να αναβάλλεται ες αεί. Ειδικά στην παρούσα προεκλογική περίοδο μια φρέσκια  καταδίκη της χρυσής αυγής είναι το τελευταίο που θα ήθελε ο φύρερ των ελλήνων νεοναζί Μιχαλολιάκος.

Από τη μεριά μας δηλώνουμε πως θα δώσουμε το παρόν όσες φορές χρειαστεί στα δικαστήρια, απαιτώντας την καταδίκη των μαχαιροβγαλτών.

Καλούμε σε αντιφασιστική κινητοποίηση στις 6 Ιούνη, στο Β Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα δικαστεί ο βουλευτής των 48 ωρών και υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για υπόθεση μαχαιρώματος, ξυλοδαρμού και ληστείας από Χρυσαυγίτες σε βάρος μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Καλούμε κάθε αντιφασιστική συλλογικότητα, κάθε εργαζόμενο και νέο που δεν ανέχεται τις φασιστικές προκλήσεις, στη δημιουργία ενός ευρύτατου αντιφασιστικού μετώπου που θα πετάξει τους φασίστες έξω από την κεντρική πολιτική σκηνή, τα σχολεία και τις γειτονιές μας.

Kίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες