Η εκπαίδευση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε τεχνικές πολέμου

Παραστρατιωτικοί

 

Νέες φωτογραφίες από την στρατιωτική εκπαίδευση των νεοναζί έρχονται στη δημοσιότητα.

 161213-xaiiΜέλη της Χρυσής Αυγής, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Βήμα, εμφανίζονται να εκπαιδεύονται σε τεχνικές πολέμου, ως παραστρατιωτική οργάνωση, μαθαίνοντας τακτικές εφόδου σε κτήρια κ.α.

Η εκπαίδευση γίνεται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στην είσοδο του οποίου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν ζωγραφίσει τη σβάστικα αλλά και τον γράμμα «Οντάλ» του ρουνικού αλφαβήτου (αρχαίο αλφαβητικό σύστημα γραφής των βόρειων λαών της Ευρώπης), που χρησιμοποιούσε ως σύμβολο (οντάλ με φτερά) ο λόχος ορεινών επιχείρησεων των Waffen – SS (7th SS Volunteer Mountain Division Prinz Eugen). Οι φωτογραφίες βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών του «πυρήνα» της Νίκαιας, αλλά και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

«Είναι οι πιο ενδεικτικές φωτογραφίες για την υποδομή και τον παραστρατιωτικό σχεδιασμό της Χρυσής Αυγής. Η εκπαίδευση που θυμίζει ειδικές δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εξάσκηση στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν μελών της Αλ Κάιντα όπως και μεγάλες παραστρατιωτικές ομάδες, δείχνει την οργάνωση και τους απώτερους στόχους του ακροδεξιού μορφώματος. Εκπαιδεύονται σε επιδρομές που παραπέμπουν σε συνθήκες πολέμου και οι φωτογραφίες αυτές αποκαλύπτουν μία κλιμάκωση της σχεδιαζόμενης δράσης τους», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μεταξύ των ηλεκτρονικών ευρημάτων που δημοσίευσε το «Βήμα» είναι και μία φωτογραφία με άτομο που κρατά έναν αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low. Η νεοναζιστική οργάνωση με αφορμή αυτή τη φωτογραφία επιτίθεται στο «Βήμα» κάνοντας λόγο για «γελοιότητες» καθώς το άτομο που εμφανίζεται δεν σχετίζεται με την οργάνωση, αλλά πρόκειται για φωτογραφία από το διαδίκτυο. Ακολουθεί η εν λόγω φωτογραφία.

Screen Shot 2014-09-29 at 2.03.44 PM

 

http://www.tvxs.gr/news/ellada/i-ekpaideysi-ton-neonazi-tis-xrysis-aygis-se-texnikes-polemoy-fotografies


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες