ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Καϊν) , ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Δολοφονική επίθεση φασιστών τραμπούκων της Χρυσής Αυγής δέχτηκε σήμερα το βράδυ ο πατέρας μου Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Καιν) μοιράζοντας αντιφασιστικά φυλλάδια σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φάληρου πίσω απο την καφετέρια Στάρμπακς γωνία Τρίτωνος και Νηρέως , μια μέρα μετά την προεκλογική φασιστική συγκέντρωση της συμμορίας Χρυσής Αυγής στο Παλαίο Φάληρο.
Περίπου 10 άτομα νεαρής ηλικίας που έχουν αποβλακωθεί απο τον νεο- φύρερ Μιχαλολιακο, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ωμο του. Μετά απο σύντομη πάλη και ενώ τον κυνηγούσαν ο πατέρας μου διέσχισε την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέσα απο τα διερχόμενα αυτοκινητα με κίνδυνο της ζωης του περνώντας στην παραλία και αναγκάστηκε να καταφύγει στη θάλασσα και να κολυμπήσει μεχρι το Φλοίσβο για να εξασφαλίσει τη προστασία του απο τους τραμπούκους-τάγματα εφοδου που επιτίθονται άνανδρα 10 προς 1.
Προσοχή σε όλους , οι ναζιστές εγκληματίες της Χρυσης Αυγής , που διεκδικούν(αλοιμονό μας )την εισοδό τους στην βουλή επιτίθονται άλλη μια φορά καθαρά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ!
ΟΜΩΣ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΑΛΗΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Το κείμενο προσυπογράφει όλη η οικογενειά του.


λέξεις κλειδιά:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η egw λέει:

    poios einai autos o kain k giati exei pseudonhmo? mhpws prokalese ligo?

    • Ο/Η kyriakatiko λέει:

      O Kάιν ή Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι από τους ελάχιστους πασιφιστές που έχουν μείνει. Καταλαβαίνεις από αυτό ότι δεν προκάλεσε καν.

  2. […] Πρόσφατα κρούσματα είναι ο βάρβαρος ξυλοδαρμός 45χρονου Έλληνα στις Σέρρες, από ομάδα με μαύρα μπλουζάκια Χ.Α. με επικεφαλής τον πρώην Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ν. Σιώη (ο οποίος τώρα καταζητείται με ένταλμα σύλληψης). Επίσης πρόσφατα, με σιδερολοστούς απειλούσαν οι χρυσαυγίτες στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης, ενώ σημειώθηκε και Επίθεση φασιστών σε φοιτητές στην Ιατρική Αθηνών (από φοιτητική οργάνωση-συνοδοιπόρο της Χ.Α.). Δολοφονική επίθεση 10 φασιστοειδών δέχτηκε και ο παλιός αναρχικός Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Κάϊν) τον περασμένο Μάϊο στο Φάληρο (και γλύτωσε πέφτοντας στη θάλασσα) όπως κατήγγειλε η οικογένειά του. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες