Αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά η δίκη των 3 νεοναζί

Αναβλήθηκε σήμερα για πέμπτη φορά η δίκη τριων νεοναζι που τον περασμένο Σεπτέμβριο πιάστηκαν «επαυτοφώρω» να μαχαιρώνουν μετανάστες. Αυτή τη φορά «ψυχολογικά προβλήματα» δεν είχε η γνωστή τηλεοπτική σταρ της Χρυσής Αυγής η Θέμις η Σκορδέλη. Αυτή αφού πέτυχε την τελευταία αναβολή λόγω μελαγχολίας… ήταν εκεί… Ξαφνικά όμως ένας άλλος της εγκληματικής παρέας λόγω κρίσης άγχους ενόψει του δικαστηρίου έπαθε κολικό του νεφρού… , ένας συνήγορός τους ήταν απών και η δίκη ανεβλήθη για μετά τις εκλογές….
Είναι προφανές πως η Χρυσή Αυγή επιδιώκει με αυτές τις μεθοδεύσεις να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης πριν από τις εκλογές, καθώς μια καταδίκη των «δικών της παιδιών» θα αποδείκνυε την πολύ πρόσφατη εγκληματική δράση της συμμορίας στον Άγιο Παντελεήμονα. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως με αυτά τα τερτίπια οι ένοχοι των φασιστικών επιθέσεων τη βγάζουν ως τώρα καθαρή και μπορεί να τους δούμε και υποψήφιους βουλευτές με το κατά τα άλλα «νόμιμο κόμμα» της νεοναζιστικής συμμορίας. Αναρωτιώμαστε: Θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη στα  θύματα των ναζί της «Χρυσής Αυγής» που ανενόχλητη όλα αυτά τα χρόνια ασκεί την εγκληματική της δραστηριότητα; Εμείς θα παλαίψουμε ασυμβίβαστα για να τιμωρηθούν επιτέλους κάποιοι από τους ναζί δολοφόνους όποτε και αν γίνει η δίκη. Θα παλαίψουμε ασυμβίβαστα για τη διάλυση της συμμορίας των δολοφόνων. Για να μαυριστούν οι φασίστες στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Για να μην ξαναζήσουμε τον φασιστικό εφιάλτη στη χώρα μας.

Η αντιφασιστική πρωτοβουλία «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» μαζί με δεκάδες μεταναστευτικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές, πολιτικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις οργανώνει το Σάββατο 24 του Μάρτη, στις 3 μ.μ. στην πλατεία «Κοτζιά» μπροστά στο Δημαρχείο Αντιρατσιστική/Αντιφασιστική συναυλία και πορεία στη Βουλή. Ενωμένοι θα τσακίσουμε το φίδι που έχει ήδη εκκολαφθεί, πριν προλάβει να χύσει το δηλητήριό του. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη, να πορευτεί μαζί μας στο δρόμο για να φράξουμε τα σχέδια της «Χρυσής Αυγής» και των υποστηρικτών της στα κέντρα εξουσίας….

Αθήνα 20-3-2012,
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία «Ποτέ Ξανά»


λέξεις κλειδιά:

ένα σχόλιο

  1. […] ένας 30χρονος, έφτασε παραμονές των εθνικών εκλογών να έχει αναβληθεί πέντε ολόκληρες φορές, είτε επειδή η τηλεοπτική σταρ επικαλούνταν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες