Χρυσή Αυγή: «Έπρεπε να χτυπήσουμε περισσότερο το Στρατούλη»

Ρεπόρτερ του BBC (μεταμφιεσμένος σε χρυσαυγίτη) παρακολούθησε και ηχογράφησε ένα μάζεμα μελών της Χρυσής Αυγής

Το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC αποτυπώνει την κυνική ομολογία χρυσαυγιτών ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη.

Όπως αποδεικνύεται από το ηχητικό απόσπασμα, μέλη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη.Ακούστε εδώ το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC (από το 41΄49)
Συγκεκριμένα ακούστηκε:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;

(ομιλητής χρυσαυγιτης για τον ξυλοδαρμό Στρατουλη)

Η πρόταση στελεχών της ΝΔ να ενωθεί η βάση της παράταξης, νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες, προσλαμβάνει μια άλλη διάσταση…
πηγή: left.gr


λέξεις κλειδιά:

4 Σχόλια

  1. Ο/Η alexis λέει:

    i krisiavgites ine kala pedia ego ime apo tn alvania ala ekoum polous filous pou ine xrisiavgites kia kanoume parea ala dhen ine oli qouklania i parki kia kala pedhia .opos pandou kala xristouigena me igia kia eftixia se olo to kozmo …. ime 22 xronia stin eladha kia dhen njothu san ksenos opos kia i elines dhen me theoroune san ksenos.

    • Ο/Η kyriakatiko λέει:

      Tοσο καλά παιδιά που μαχαιρώνουν μετανάστες…

      • Ο/Η basilis λέει:

        Η πρακτική της Χ.Α. είναι Αλέξη η τρομοκρατία με μαχαιρώματα, φόνους και ξυλοδαρμούς μεταναστών, αριστερών και όποιου έχει λάθος…κούρεμα. Ναι υπάρχουν πολλά περιστατικά (μου έχει μεταφερθεί ένα τέτοιο από Πολίχνη) που χτύπησαν παιδί επειδή δεν τους άρεσε η εμφάνισή του.

        Αν έχεις φίλους που τους αρέσει η Χ.Α. και είναι όντως «καλά παιδιά», να τους προειδοποιήσεις για να κόψουν τις επαφές με τους εγκληματίες. Αλλιώς θα γίνουν σαν κι αυτούς.

        Και μην νομίζεις ότι για την Χ.Α. δεν είσαι «λαθρο»ξένος. Αυτοί μέχρι και τον ΣΚΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ που είναι και έλληνας πολίτης, τον θεωρούν μη έλληνα και κατώτερη ράτσα!!!

        • Ο/Η johnv λέει:

          Καλά, μην ορκίζεσαι κιολας πως για την Χ.Α. υπάρχει θέμα με τους Αλβανούς. Με την Αλβανική και Ρώσσικη μαφία έχουν στενές επαγγελματικές σχέσεις, εκτός και αν πιστεύεις πως η επίδειξη το Ρομπέρτο Τσαϊντι είναι τυχαία, ή οτι δεν έχουν ακουμπήσει ούτε ένα Αλβανό ή Ρώσσο αλλά την πέφτουν μόνο σε ανοργάνωτους σκουρόχρωμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες