Οι Αθηναίοι γύρισαν την πλάτη τους στη Χρυσή Αυγή και τα τρόφιμά της

Πήγαν να μοιράσουν τρόφιμα αλλά πήγαν μόνο 500 άτομα 😉
Ολόκληρη… αγορά είχε στήσει από το πρωί η Χρυσή Αυγή στο Άγιο Παντελεήμονα.
Τα μέλη της στήθηκαν στην πλατεία προκειμένου να τα μοιράσουν σε άπορους Έλληνες πολίτες.
Ωστόσο η ανταπόκριση των Ελλήνων πολιτών δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμένης, Αντώνης Γρέβος, Νίκος Μίχος και Χρήστος Παππάς, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί από το πρωί.
Μόλις 500 άτομα βρέθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα για να πάρουν τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα όσπρια, ψάρια, θαλασσινά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτες, κρεμμύδια, φρούτα και γάλα να μείνουν στις κούτες.

Έτσι! Για να μη νομίζουν ότι έχει κι απήχηση ο λόγος τους!

Πηγη:http://newsmessinia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6671.html?spref=fb


λέξεις κλειδιά:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η Βανέσα λέει:

    Εκεί ήτανε που έγινε το ανεκδιήγητο που πήγε μια γιαγιούλα ξένη να πάρει τρόφιμα και ο Παναγιώταρος την κορόιδεψε και την έδιωξε;

  2. Ο/Η petros λέει:

    οχι οτι υποστηριζω κανενα κομμα αλλα τοχετε παραχεσει με την χρυση αυγη. τελικα ειστε ολοι κομπλεξικοι και συζητατε το τι κανει η χρυση αυγη και τι δεν κανει.τουλαχιστον κανει κατι. οι υπολοιποι το μονο που κανετε ειναι να μην κανετε τιποτα .

  3. Ο/Η ιτζεε λέει:

    kalitera nhstikos para fasistas kai neonazi , epetis twn tagmatwn twn <> ellinwn..pote!!!………..egw sigoyra den tous goystarw, toys fasistes tous kinigame gia na 3anampoun stis fwlies toys………….opote dialegeis stratopedo……….to koyti thw pandwras anoi3e

  4. Σε άλλες σελίδες στο δίκτυο, έχει αναφερθεί πως η ηλικιωμένη κυρία δεν ήταν αλλοδαπή, μα μια γιαγιά που είχε εμφανιστεί παλαιότερα και σε μια εκπομπή της Αννίτας Πανιά και τραγούδησε. Μάλλον θα είναι γνωστή στους εν Αθήναις. Ενα χαρακτηριστικό είναι πως έχει ένα δόντι.

    Οι χρυσαυγίτες και οι φίλοι τους παρουσιάζουν το επεισόδειο ως προβοκάτσια του Σύριζα κλπ. Αν και μακριά από τη κακούργα Αθήνα, διερωτώμαι μήπως ήταν και σχεδιασμένο από την ίδια την χρυσογαυγή. Ισως πάλι η γιαγιά βρίσκεται στην ίδια θέση όπως και πολλοί άλλοι.

    • Ο/Η kyriakatiko λέει:

      Eίναι πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτο γιατί το θέμα το έχουν παίξει όλα τα φασιστοσάιτ, λόγω του ότι ο Παναγιώταρος είπε: Πήγαινε στον Τσιπρα.

  5. Ο/Η andreas lypas λέει:

    Φιλτατε που λες πως ασχολούμαστε με τη ΧΑ να ξέρεις πως ασχολούμαστε γιατί προσπαθεί να κάνει πράγματα που η αριστερά και η ακροαριστερά τα έκανε εδω και χρόνια. Οταν υπήρχε συλογική κουζίνα η ΧΑ «έπαιζε τάβλι», οτι έγινε κοινωνικό ιατρίο από διάφορα στέκια πάλι η ΧΑ είχε ως στόχο να τα διαλύσει ακόμη και τα δωρεάν μαθηματα που σκέφτεται να κάνει τώρα , οι ελευθεριακοί τα έκαναν εδω και χρόνια δίχως να έχουν τα φώτα τις δημοσιότητας, Να επισημαίνουμε κάποια πράγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες