Μανωλάδα : Εκστρατεία μποϋκοτάζ για τις “ματωμένες φράουλες” στο twitter

13cuxpwe1366218665Ξεκινά εκστρατεία μποϋκοτάζ στο twitter, παράλληλα με πληροφόρηση σε παγκόσμιο επίπεδο για τις “ματωμένες φράουλες της Μανωλάδας. Η πληθώρα περιστατικών που έχουν καταγραφεί ενάντια των μεταναστών – εργατών που εργάζονται χωρίς ασφάλιση σε συνθήκες δουλείας, πολλές φορές χωρίς να πληρωθούν έστω και τα ελάχιστα χρήματα για την εργασία τους, πρέπει να πάρει τέλος. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πολλές φορές για να μην πληρώσουν τους αλλοδαπούς (και χωρίς χαρτιά – δηλαδή παράνομους για το κράτος) εργάτες, καλούσαν την τοπική συμμορία της Χ.Α., που με ξυλοδαρμούς και τραμπουκισμούς τους έδιωχνε από την περιοχή.

Ήδη η είδηση έχει διαδοθεί στο εξωτερικό, που άλλωστε είναι θορυβημένοι με την Χ.Α. και τους μπράβους της. Καταγράφεται ακόμα μια επιτυχία του ελληνικού κράτους και παρακράτους, που άλλωστε θα έχει και άμεσες επιπτώσεις και στις εξαγωγές και στον τουρισμό. Άλλωστε ποιος τουρίστας θα ήθελα να βρεθεί απέναντι στις συμμορίες της Χ.Α.; Και ποιος θα ήθελε να βρεθεί πυροβολημένος έστω και καταλάθος; Και δεν μιλάμε πως αυτή η δημοσιότητα θα καταστρέψει και τις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων, γιατί θα γνωρίσουν πρωτοφανές μποϋκοτάζ, λόγω των συνθηκών εργασίας.

Ας τους χαίρονται όλοι όσοι τους υποστηρίζουν και τους ανέχονται.

Αλλά ας δουν καλά αυτή την φωτογραφία :

7

 

Τα hastags για την Μανωλάδα είναι :

#manolada

#bloodstrawberries

537224_509039542465360_1167867369_n

 

BIErCQzCUAE7N7z

Πηγη:mpalothia.com


λέξεις κλειδιά:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η Γιαννης λέει:

    το σαιτ του δημου τους που δεχεται και καταγγελιες ειναι αυτο

    http://www.vouprasia.gov.gr/Default.aspx?tabid=252

    2 λεπτα υποθεση στειλτε ολοι απο ενα να παρουνε χαμπαρι οι νταβαδες οτι θα τις τρωνε μονοι τους τις φραουλες

  2. Ο/Η tania oikonomou λέει:

    κανεις να μην αγορασει φραουλες Μανωλαδας

  3. […] réactions sur les réseaux sociaux ont été très vives et un appel à boycotter les fraises de la ferme de Manolada est déjà en […]

  4. […] réactions sur les réseaux sociaux ont été très vives et un appel à boycotter les fraises de la ferme de Manolada est déjà en […]

  5. Ο/Η Πάνος Αϊβαλής λέει:

    Όλοι μαζί να στηρίξουμε ηθικά, οικονομικά και πολιτικά τους οικονομικούς μετανάστες, είναι και δικά μας παιδιά.
    Να μην επιτρέψουμε στους κάθε είδους εκμεταλλευτές να αμαυρώνουν τον πολιτισμό μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι. Λέμε όλοι ΟΧΙ στο ρατσισμό και τον φασισμό που βάζουν κάποιοι ανεγκέφαλοι στην ήδη βεβαρημένη καθημερινότητά μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες