Αναβλήθηκε η δίκη των δύο χρυσαυγιτών

Screen Shot 2015-05-29 at 3.26.35 PMΑναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη των Ν. Παπαβασιλείου και Γ. Περρή, οι οποίοι δικάζονταν στο Εφετείο για τον εμπρησμό τον Μάιο του 2013 στην πλατεία Αμερικής του μπαρ «Cointreau», που ανήκε στον Πάτρικ, μετανάστη από το Καμερούν.
Πρωτόδικα, οι δύο χρυσαυγίτες καταδικάστηκαν ερήμην διότι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ζητώντας αναβολή, όμως η έδρα απέρριψε το αίτημά τους και τότε εκείνοι απλώς εξαφανίστηκαν από τη δίκη τους.
Στη συνέχεια ο Παπαβασιλείου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο κατά την πρώτη μέρα της μεγάλης δίκης της Χ.Α. για την εγκληματική οργάνωση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη διακοπή της.
Χθες ήταν η σειρά του Περρή να εμφανιστεί χωρίς δικηγόρο, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι ο συνήγορός του και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Μπούρας, χτύπησε με τη μηχανή ενώ ερχόταν στο δικαστήριο.

Ο Παπαβασιλείου αυτή τη φορά είχε δικηγόρο, τη Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία εκπροσωπεί και την επικεφαλής του τάγματος εφόδου του Αγ. Παντελεήμονα, Θέμιδα Σκορδέλη, ενώ αρχικά ήταν και συνήγορος υπεράσπισης του Ρουπακιά, αλλά πλέον όχι.
Φαίνεται ότι η ναζιστική οργάνωση προσπαθεί να σκεπάσει τις ορατές διασυνδέσεις της με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα και στέλεχος του πυρήνα Νίκαιας.
Πηγή: efsyn.gr


λέξεις κλειδιά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

κατηγορίες